Dit intieme project begon als een ‘zelf uitgeef’-project. In het begin dacht ik slechts een paar kopieën van het boek te laten printen voor mijn dochter en haar vriendjes. Vanwege het persoonlijke karakter van dit project heb ik, ook na mijn beslissing om groot te gaan, het idee van het zelf uitgeven bewaard. Ik vond het een mooi avontuur en een uitdaging om voor het eerst alles zelf te doen van A tot Z. Ik dacht dat ik er goed aan zou doen om het hele proces te leren “van idee tot product”. Ik was er zeker van dat dit me zou kunnen helpen om het werk van een uitgever beter te begrijpen en meer kennis op te doen met het oog op mijn toekomstige werk. Zo is dus ook de Uitgeverij IUNA PRODUCTIONS onstaan.

Om de drukkosten te vergoeden besloot ik crowdfunding te gebruiken. Ik ben alle mensen heel dankbaar die mij vertrouwden en die mijn boek van tevoren kochten, zodat ik de productie kon financieren.

 

 

This intimate project started as a self publishing project. At the beginning I was thinking of just printing a couple of copies. Because of the personal nature of the project, when I decided to go big, I opted to maintain the self publishing route. I was determined to do it all by myself from beginning to end. I thought it was a good way to learn the whole process “from idea to product”. I was sure this could help me understand much better the work of a publisher and therefore provide insight into any future work of mine. This is the way the Publisher IUNA PRODUCTIONS was born.

To finance the printing I decided to use crowdfunding. I am very thankful to all the people who trust me and bought my book in advance so that I could finance its production.